NAGY TÁNCVÁLASZTÓ

A IV. Nagy Táncválasztó 2022. szeptember 25-én, vasárnap kerül megrendezésre az alábbi városokban:

Budapest – Debrecen – Győr –  Kőszeg – Miskolc – Nyíregyháza – Pécs – Sopron – Szeged – Szekszárd – Székesfehérvár –  Kecskemét

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége és a Magyar Táncművészeti Egyetem 2019-ben a Tánc Világnapja (április 29.) alkalmából hagyományteremtő szándékkal és rendkívüli sikerrel rendezte meg az első NAGY TÁNCVÁLASZTÓ workshopot.

A „Válaszd a táncot! Válassz egy táncot!” szlogennel meghirdetett program célja, hogy az ingyenes táncórákkal elérhetővé tegye gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior korosztályok számára a választás lehetőségét. A táncműfajok megismertetésén túl, fontos a tánc és mozgás széles körben történő népszerűsítése, hogy minél többen a táncban találhassák meg az egészséges életmódhoz, a tudatos mozgáshoz és a közösségi élményhez vezető utat.

A Nagy Táncválasztón workshopok, nyilvános táncórák és közel száz amatőr tánciskola, táncműhely és táncpedagógus várja a gyerekeket, hozzátartozóit és családtagjait, akik előzetes regisztráció alapján megismerhetik és ki is próbálhatják a különféle táncstílusokat.

tancvalaszto_logo_final

Az érdeklődők képzett táncpedagógusok vezetésével 30 perces tematikus órákon vehetnek részt, emellett a különböző helyszíneken számos érdekes program – táncfilm vetítés, táncbemutató, kiállítás, kerekasztal-beszélgetés – várja a látogatókat.

A Nagy Táncválasztó Budapesten és az alábbi 11 városban kerül megrendezésre:

Debrecen – Győr – Kőszeg – Miskolc –Nyíregyháza – Pécs – Sopron – Szeged – Szekszárd –Székesfehérvár  Kecskemét

A táncórákon történő részvétel regisztrációhoz kötött.

 

Részletes programért kattints a kiválasztott város nevére!

MY ACCOUNT