NAGY TÁNCVÁLASZTÓ

V. Nagy Táncválasztó 2023. szeptember 9-én!
VÁLASSZ EGY TÁNCOT, VÁLASZD A TÁNCOT!


 

Ingyenes nyílt nap az alábbi városokban:

Budapest – Debrecen – Győr – Kecskemét – Makó – Miskolc – Nyíregyháza – Oroszlány – Pécs – Sopron – Szeged – Szekszárd – Székesfehérvár


A Táncpedagógusok Országos Szövetsége és a Magyar Táncművészeti Egyetem 2019-ben a Tánc Világnapja (április 29.) alkalmából hagyományteremtő szándékkal és rendkívüli sikerrel rendezte meg az első NAGY TÁNCVÁLASZTÓ workshopot. 

A „Válaszd a táncot! Válassz egy táncot!” szlogennel meghirdetett program célja, hogy az ingyenes táncórákkal elérhetővé tegye gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior korosztályok számára a választás lehetőségét. 
A táncműfajok megismertetésén túl, fontos a tánc és mozgás széles körben történő népszerűsítése, hogy minél többen a táncban találhassák meg az egészséges életmódhoz, a tudatos mozgáshoz és a közösségi élményhez vezető utat.

A Nagy Táncválasztón workshopok, nyilvános táncórák és közel száz amatőr tánciskola, táncműhely és táncpedagógus várja évről évre a gyerekeket, hozzátartozóikat és családtagjaikat, akik előzetes regisztráció alapján megismerhetik és ki is próbálhatják a különféle táncstílusokat. 

Az érdeklődők képzett táncpedagógusok vezetésével 30 perces tematikus órákon vehetnek részt, emellett a különböző helyszíneken számos érdekes program – táncfilm vetítés, táncbemutató, kiállítás, kerekasztal-beszélgetés – várja a látogatókat.

MY ACCOUNT